Štúdia Channel 9 v Sydney zvolili komplet výbavu od Prolights

list V kategórii: Referencie Svet

Počas vrcholenia pandémie Covid-19 v minulom roku boli zamestnanci kanála 9 v Sydney zaneprázdnení presunom z ich historického miesta Willoughby, kde boli 60 rokov, do nového domova siete v severnom Sydney.

20. novembra 2020 bol posledným dňom vysielania pred prechodom na najmodernejšie ústredie, ktoré obsahuje veľké množstvo vysoko špecializovaných priestorov na podporu vysielania spoločnosti Nine Entertainment Co, vrátane dátového centra s rozlohou 400 metrov štvorcových, šiestich štúdiových priestorov, rozhlasové a podcastové vybavenie, osem riadiacich miestností a množstvo editačných miestnosti.

Tieto účelové štúdiá umiestňujú kanál 9 na popredné priečky v tomto odbore nielen v Austrálii, ale na celom svete. Investície do nových technológií pre štúdiá zahŕňajú kompletný balík štúdiového osvetlenia od spoločnosti Show Technology. Vedúci osvetlenia kanála 9 Andrew Veitch začal s novými úpravami štúdia minulý rok v apríli a uviedol, že to bola tvrdá práca, pretože zvyšok jeho posádky stále pracoval na základni Willoughby.

"Našťastie som potom nechal Paul Collisona a Toma Johnsa, aby sa ku mne pripojili na tri týždne a robili sme spolu - aj s pomocou Vince Haddada zo spoločnosti Show Technology!" komentoval Andrew. V severnom Sydney nie je veľa silovej energie na prevádzkovanie veľkých štúdií, takže bola nevyhnutná súprava LED svietidiel a s touto výhradou v ruke Andrew vykonal prieskum medzi mnohými spoločnosťami a obrovským množstvom techniky. Nakoniec prišlo aj na cenu a na to, čo sa za túto cenu ponúkalo, a hoci bolo niekoľko ďalších spoločností, ktoré sa priblížili cenou, nemohli ponúknuť celú sadu štúdiových svetiel tak, ako to môžu PROLIGHTS.

V dôsledku toho bolo do všetkých štúdií nainštalované kompletné vybavenie od PROLIGHTS a to 205 x EclPanel TWC, 6 x EclPanel TWCJr, 119 x EclFresnel Jr, 20 x EclFresnel 2K a 79 x EclMiniFresnel FC.

„Je jednoduchšie prevádzkovať jednu značku ako viac značiek,“ dodal Andrew.

Keď hovoril o EclPanel TWC, Andrew uviedol, že je ohromený ich výstupom, zabudovanými makrami a teplotou farieb. Páčilo sa mu tiež, že spoločnosť Show Technology mala na sklade dostupné množstvo príslušenstva ako klapky, 8-komorové egg crate a 60 stupňový voštinový filter a tiež snapgridy od Dop choice.

"Nebolo o čom premýšľať pri výbere PROLIGHTS," povedal. "Tieto svetlá bežía iba medzi 40% až 50% výkonu, takže vydržia dlho." Práve sme dokúpili niektoré z menších EclPanel Jr, aby sme aktualizovali štúdio A Current Affair. “ Andrew dodal, že všetky fresnelové PROLIGHTS sú vynikajúce a ideálne pre aplikáciu v štúdiach. "Nemali sme s nimi vôbec žiadne problémy," poznamenal. “Všetky sme ich nainštalovali, zastrčili sme DMX, nastavili adresu, uistili sme sa, že sú v správnom režime, a išli sme preč. Jednoduché. “

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla