Prolights v novom kultúrnom stredisku v meste Stopini v Lotýšsku

list V kategórii: Referencie Svet

Produkty PROLIGHTS použité pre nové kultúrne stredisko v Stopini

V prvom štvrťroku 2020 bolo postavené nové kultúrne centrum v meste Stopini v Lotyšsku a v novej inštalácii boli použité produkty PROLIGHTS.

V kultúrnom stredisku Stopini v meste Stopini, ktoré sa nachádza na okraji mesta Riga, hlavného mesta Lotyšska, boli nainštalované dva systémy osvetľovacieho zariadenia - systémy Veľká sála a Malá sála. Účelom osvetľovacích systémov bolo zabezpečiť kvalitné osvetlenie koncertov, divadelných hier, amatérskych koncertov, koncertov ľudového tanca, konferencií a iných podujatí.

„Pretože Veľká sála slúži ako akustická sála, jednou z požiadaviek na scénické osvetlenie bolo mať projektory s krytmi, ktoré nevydávajú hluk pri chladení a kúrení, nevytvárajú svetlice, mať LED projektory bez chladiacich ventilátorov alebo s obzvlášť tichými chladiacich fanúšikov, “uviedol Ilgonis Punculs, riaditeľ spoločnosti Diogens audio Ltd, spoločnosti zodpovednej za projekt. „Ďalšími požiadavkami bolo nájsť zariadenie so skvelým CRI - minimálne 90 K / 3200 K, so širokým rozsahom CCT riadenia, takže je vhodné pre televízne vysielanie. Je samozrejmé, že bolo dôležité zmestiť sa do dosť obmedzeného rozpočtu. Na začiatku projektu sme nemali na mysli určitú značku alebo model, iba vlastné špecifikácie. Náš partner Sonus exsertus odporúčal produkty PROLIGHTS. Bolo nám povedané, že nesú vynikajúcu kvalitu za skvelú cenu. V tejto chvíli nemôžeme nesúhlasiť s týmto tvrdením.

Bolo nevyhnutné mať rovnomerný a rovný svetelný povrch na vytvorenie vhodného osvetlenia na čítanie skóre noty. Preto sme si vybrali profilové projektory PROLIGHTS EclProfile HDTWC s objektívmi 25-50 stupňov a EclFresenel TW, ktorý vytvára rovnomerné a ploché javiskové povrchové osvetlenie a tón. PROLIGHTY Ecl LED Fresnel TW projektory nám umožňujú zabezpečiť požadované firemné farby v prípade konferencií, zatiaľ čo profilové LED projektory EclProfile HDTWC s 25-50 stupňovými šošovkami podporujú predné, bočné a portálové osvetlenie a nielen biele svetlo.

Naše prvé skúsenosti a interakcia s PROLIGHTS boli na expo vo Frankfurte. Stánok PROLIGHTS mal lotyšského zástupcu, ktorý nás zaháňal, už to nie je lepšie! Navyše sa ukázalo, že svietidlá sú ideálne pre túto konkrétnu inštaláciu. Rozhodne prekročili očakávania a som si istý, že výrobky PROLIGHTS využijeme pre naše budúce svetelné projekty “.

prolights.it

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December

Registrácia nového účtu

Už máte konto ?
Log in instead alebo Obnova hesla